Lago Maggiore

Kør selv ferie til Lago Maggiore

Lago Maggiore er en af Norditaliens største søer, og den er bestemt et besøg værd. Søen er delt op i en Italiensk del (Ca. 80 %) samt en øvre Schweizisk del (Ca. 20%). De mest populære byer ved Lago Maggiore er beliggende på den vestlige del af søen og især området ved Stresa, Baveno og Verbania kan anbefales. Stresa er en af de mest eksklusive byer ved Lago Maggiore og er beliggende direkte ned til søen. Byen har et stort udvalg af hoteller og restauranter og det er også her man finder et af søens bedste badestrande. Stresa danner også et glimrende udgangspunkt en af søens største attraktioner nemlig de smukke øer ”Borromean Islands”. Øerne er beliggende tæt på byen, og der er let adgang til øerne enten ved offentlige bådtransport eller ved private charterbåde.

Baveno og Stresa

Baveno er beliggende tæt på Stresa og er oprindelig en lille hyggelig havneby. Byen har i dag også et stort udvalg af hoteller, cafeer og restauranter, samt den har en hyggelig promenade med flot udsigt til søen. Generelt er standarden af hoteller i disse byer af rigtig høj standard, da det gennem årene har været en destination som har tiltrukket mange folk fra den højere middelklasse. I udkanten af byen er der også mange flotte villaer som gennem tiderne har været beboet af diverse kendte Europæere.

Verbania

Verbania er i dag en livlig turistby med restauranter og cafeer. Derudover har byen en flot botanisk have som er besøgt af mange gæster hvert år. Lago Maggiore er en rigtig hyggelig destination som kan anbefales som et alternativ til Gardasøen.

Filtrér dine resultater